Az eduroam használata a Semmelweis Egyetem vendégei részére

Az ebben a dokumentumban leírtak azokra vonatkoznak, akik a Semmelweis Egyetem területén szeretnék az eduroam szolgáltatást használni, de ők nem a Semmelweis Egyetem polgárai.


Az eduroam szolgáltatást azok használhatják, akik olyan intézményben (továbbiakban: anyaintézmény) tanulnak vagy dolgoznak, amelyik csatlakozott az eduroam közösséghez. 

A Semmelweis Egyetem folyamatosan ellenőrzi a területén levő eduroam infrastruktúra működőképességét, így garantálni tudjuk, hogy mobil eszköze nálunk is fel tud csatlakozni az eduroam hálózatra, ha az helyesen volt beállítva és ezzel a beállítással az anyaintézményében vagy máshol használni tudta az eduroam szolgáltatást.

Minden olyan kéréssel, mely az eduroam használatával kapcsolatos (pl. eduroam tag-e az Ön anyaintézménye; hogyan kell beállítani az Ön mobil eszközét ahhoz, hogy működjön az  eduroam szolgáltatás stb), kérjük forduljon közvetlenül az anyaintézményéhez, ill. az ott dolgozó informatikus kollégáihoz. Ezekben a kérdésekben ők az illetékesek és ők tudnak segíteni.